10 lucruri pe care nu trebuie sa le faci daca vrei sa atragi atentia unui barbat. Daca faci numarul 8, nu ai nici o sansa!”

1. Sa slabesti. Orice baiat care merita timpul tau, ii va fi indiferent daca ai sau nu abdomenul plat. El va acorda atentie unor lucruri mai importante, de exemplu, cat de sincer si frumos este zambetul tau.
2. Sa te aranjezi special pentru el. Nu esti obligata sa arati ca un super model. Deci nu te tortura in fata sifonierului, de fiecare data cand stii ca trebuie sa-l intalnesti. Ar trebui sa te iubeasca, fie ca esti intr-o bluza stramta, fie ca esti blugi.
3. Sa-l faci gelos. Nu ar trebui sa te vada in bratele prietenului sau, pentru a intelege ca simte ceva pentru tine. Nu te indragosti de tipul care te vrea doar atunci cand nu esti disponibila. Pentru ca de indata ce devii iubita lui oficiala, el se va plictisi. Si va pleca.
4. Sa-l rasfeti. Nu trebuie sa-i cumperi dragostea cu daruri scumpe si prajituri de casa. Ar trebui sa te iubeasca, indiferent de starea ta materiala si abilitatea de a gati.
5. Sa-i trimiti multe mesaje. Nu trebuie sa-i trimiti un milion de mesaje sau sa pui sute de poze pe retelele de socializare, pentru a-i aminti de existenta ta. Daca vrea sa fie cu tine, nu va uita de tine.
6. Sa-l minti. Trebuie sa te iubeasca cu toate defectele tale. Daca ajungi sa te prefaci ca iti place echipa lui preferata sau muzica pe care o asculta, atunci nu are sens sa te intalnesti cu el. Pentru ca atunci nu va fi atras de tine, ci de cea pe care o jocia??.
7. Sa te lauzi. Nu trebuie sa critici alte fete, pentru ca el sa vada frumusetea ta in comparatie. Sau sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *