3 idei de design pentru o baie cu adevarat functionala

Modul in care este amenajata o incapere ne influenteaza starile emotionale si stilul de viata. De aceea, inainte de a incepe renovarea este important sa alegem stilul care ni se potriveste.
Amenajarea baii este mereu un proces putin mai complicat. Fiind o incapere de mici dimensiuni, uneori este dificil sa inghesuim in baie toate lucrurile de care avem nevoie pentru ingrijirea personala si sa pastram impresia de spatiu si igiena. Nu este insa imposibil, iar lucrurile pot fi rezolvate prin imbinarea compartimentarii functionale cu diferite stiluri de design interior.
Noi iti propunem trei stilul de amenajare, potrivite pentru trei personalitati diferite.
Baia in stil minimalist
Acest stil se remarca prin functionalitatea pe care o abordeaza. Este potrivit pentru spatiile mici si pentru persoanele cu un stil de viata activ. Sloganul de la care porneste conceptul minimalist, “less is more”, implica utilizarea a unui numar redus de obiecte de decor si folosirea mobilierului strict necesar. Pentru a amenaja o baie minimalista, trebuie sa folosesti culori reci, suprafete lucioase si simple, care sa creeze impresia de spatiu larg.?Gresia?si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *