3 kilometri de prezervative pe Bulevardul Unirii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Bucurestenii sunt asteptati duminica sa lege cateva zeci de mii de prezervative Love Plus, intr-un lant lung de trei kilometri.

Organizatorii – PSI Romania, prin programul dedicat tinerilor „Fac ce vreau, dar stiu ce fac” – doresc astfel sa atraga atentia opiniei publice asupra cresterii alarmante a numarului de cazuri HIV/SIDA in Romania si sa stabileasca un nou record mondial.

„Lantul va fi realizat din peste 30.000 de prezervative. Mesajul este simplu: HIV/SIDA este o problema foarte grava, care afecteaza multi tineri. Prin actiunea din Bucuresti raspundem provocarii lansate de UNESCO Thailanda de a continua „firul vietii””, spune Cristian Branea, directorul programului „Fac ce vreau, dar stiu ce fac”.

Operatiunea care vizeaza un nou record Guinness este programata pentru ora 12.00, pe Bulevardul Unirii. Actualul record mondial omologat este detinut de UNESCO Thailanda, care, pe 1 decembrie 2006, Ziua Mondiala anti-SIDA, in cadrul Festivalului Condom Chain of Life, a realizat un lant de prezervative lung de 2,7 kilometri, pentru care s-au folosit 24.516 prezervative.

spot_imgspot_img