4 lucruri pe care le-am invatat dupa ce mi-am pierdut copilul

Ati intrat vreodata in panica dupa ce v-ati ratacit cheile de la casa, telefonul sau copilul?
Sa-ti pierzi copilul este de departe cel mai dureros lucru ce i se poate intampla unui parinte. Si cine a patit-o nu trebuie judecat, ci inteles.

Iata povestea unui barbat al carui copil de 4 ani s-a ratacit in mall si invatamintele pe care le-a tras dupa aceasta experienta.

Am mers la mall cu copiii mei, sa ma intalnesc cu fratele meu, sa mancam impreuna si sa ne distram putin cu cei mici. Eram doi tatici cu 8 copii, cu varste sub 8 ani. Apoi am vizitat cateva magazine. Copiii alergau in jurul nostru, radeau si se distrau. Am folosit scarile rulante, copiii sunt incantati de ele. Am intrat intr-un magazin cu echipamente de schi. N-am stat mai mult de un minut. Cand m-am intors, toti copiii erau in fata magazinului, mai putin baiatul meu de 4 ani. Unde e Berkeley?, am intrebat. Toti au ridicat din umeri si au inceput sa-l strige. Eu am intrat in panica. Nu aveam nicio idee unde ar putea fi. Si daca eu eram atat de speriat, cum s-o fi simtit copilul?! Am luat legatura cu securitatea mall-ului, l-am descris si am pornit cautarile. Eu in stanga, fratele meu in dreapta.
L-am gasit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *