40 de trucuri care te vor ajuta sa cresti un copil grozav!

Dorinta cea mai mare a unui parinte este sa aiba un copil sanatos, fericit, capabil sa se descurce in cele mai diverse situatii, care sa fie apreciat si iubit de cei din jur. In acest scop, facem toate eforturile posibile, inca din primele zile de viata ale acestuia. Alaturi de dragostea si de rabdarea noastra, pentru a creste un copil grozav este necesar sa tinem cont si de sfaturi date de catre specialisti. Sa aflam care sunt acestea, precum si ce ar trebui sa facem pentru a le pune cat mai bine in practica in viata de zi cu zi.
?
Ce poti sa faci pentru a creste un copil extraordinar
?
Straduieste-te sa te comporti cu copilul tau bazandu-te pe aceste principii: grija, angajamentul fata de el, relaxarea, daruirea de afectiune
Pentru a avea un copil grozav,? fericit si capabil sa se descurce in viata de zi cu zi, ar trebui sa incercam sa ne indeplinim urmatoarele obiective:
a?? Sa fim mereu vigilenti – Acest demers nu presupune sa facem totul in locul lui si sa credem ca este mereu in pericol, ci sa fim receptivi la nevoile sale, sa-i aratam din plin sustinerea noastra
a?? Sa fim cat mai relaxati- Chiar daca nu este usor sa ajungem sa ne si relaxam, este foarte important sa facem acest lucru pentru copil. Numai asa ii vom transmite o stare de bine, de incredere.?
a?? Sa ii aratam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *