450 de soferi teribilisti au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea legala. Numarul soferilor care s-au urcat bauti la volan a fost de aproape trei ori mai mare sambata fata de ziua precedenta.
Aproape 5.800 de soferi au fost amendati sambata, cu 214 mai multi fata de ziua precedenta, cand politistii au dat 5.583 de sanctiuni, potrivit Politiei Romane.
In prima zi a minivacantei de 1 Mai a crescut numarul soferilor amendati pentru ca au condus cu viteza. Astfel, daca vineri au fost surprinsi de radare 1.860 de soferi care conduceau cu viteza, sambata numarul acestora a crescut la 2.493.
Numarul soferilor amendati pentru ca s-au urcat bauti la volan a crescut de trei ori in prima zi a minivacantei de 1 Mai fata de ziua precedenta, de la 17 la 48. Dintre soferii amendati, 448 au ramas si fara permise de conducere, 153 pentru ca au condus cu viteza si 59 pentru ca s-au urcat bauti la volan. Vineri au ramas fara permise de conducere alti 440 de soferi, 108 pentru viteza excesiva si 20 pentru consum de alcool.
Sambata a scazut numarul certificatelor de inmatriculare retrase de politisti in urma controalelor, de la 143, cate fusesera ridicate vineri, la 129. Politistii care asigura ordinea in minivacanta de 1 Mai au intervenit sambat, la aproape …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *