5 beneficii ale saunei

Sauna este acea incapere din lemn, cu temperaturi inalte si cu multe beneficii asupra organismului nostru. In plus, este foarte accesibila. O gasesti de obicei la salile de sport, centrele de spa sau la piscina. Daca ai ocazia sa mergi la sauna, nu ezita. Are multe de oferit.
Imbunatateste circulatia sangelui
Cum? Foarte simplu! Temperatura corpului tau creste foarte repede, vasele de sange se dilata si permit o mai buna circulatie sangvina. De asemenea, inima ta pompeaza mai repede astfel ca sauna contribuie si la un bun exercitiu cardio. Folosirea saunei regulat, poate duce in timp la scaderea tensiunii arteriale si la flexibilitatea vaselor de sange.
Elimina toxinele din organism
In timpul unei sesiuni de sauna, organismul tau elimina o cantitate mare de toxine prin transpiratie. Totodata, imbunatateste functia renala.
3. Intareste sistemul imunitar
Daca mai ai nevoie de motive pentru a incepe sa te duci la sauna atunci trebuie sa stii ca aceasta mica incapere cu temperaturi inalte iti imbunatateste sistemul imunitar. Induce corpului o stare febrila stimuland organismul sa lupte. Sauna amelioreaza durerile si sporeste rezistenta la diferite afectiuni.
4. Te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *