5 metode pentru a curata o pereche de cizme ugg originale si a le creste durata de viata

5 metode pentru a curata o pereche de cizme ugg originale si a le creste durata de viata

Produse inca din antichitate cizmele ocupa si in prezent un loc important in lumea modei. Fabricate din materiale naturale, ofera un nivel de confort ridicat, dar necesita mai multa atentie pentru a nu se uza. Multi oameni se feresc sa cumpere astfel de produse pentru ca nu stiu cum sa le intretina sau le cumpara si le lasa undeva in debara sa se deterioreze. Cu metodele corecte de curatare puteti purta fara griji o pereche de cizme ugg, pe o perioada indelungata, chiar si in conditii meteo dificile:

?

1. Curatarea cizmelor UGG cu un spray corect

Din cauza faptului ca sunt fabricate din materiale naturale, trebuie sa va asigurati intai ce fel de spray puteti folosi pentru a nu le deteriora. Il puteti achizitiona impreuna cu cizmele UGG de aici sau de la un alt magazin care comercializeaza acest tip de incaltaminte, dupa ce ati cerut sfatul vanzatorului. Daca ati cumparat o pereche de cizme ugg ieftine, asta nu inseamna automat ca vor tine mai putin. Ele pot face parte dintr-o promotie, deci calitatea lor este aceeasi.

?

2. Spalati cizmele UGG manual

Sub nicio forma nu bagati o pereche de cizme ugg in masina de spalat. Vor fi distruse de la prima spalare. De asemenea, verificati solutiile pe care le folositi. O solutie nepotrivita poatea deforma cizmele si vor fi pierdute. Urmati instructiunile si spalati cu apa rece.

?

3. Spalati separat cizmele UGG colorate fata de cele albe

Daca aveti cizme UGGtor albe, le puteti spala cu detergent si cu apa curata pentru a indeparta petele, apoi uscati-le intr-un loc bine aerisit si aveti grija sa le feriti de soare. In cazul cizmelor colorate, solutia de curatare trebuie aleasa cu atentie, deoarece poate contine detergent de albire.

?

4. Blana interioara necesita ingrijire suplimentara

Clatiti foarte bine in interior cu apa curata, nu le umpleti cu apa, pana nu mai ramane nicio urma de detergent. Uscarea nu trebuie sa fie fortata. Nu folositi un uscator de par sau caldura solara. Cand uscarea este aproape completa, puteti pieptana blana pentru ca aceasta sa se usuce uniform.

?

5. Curatarea exterioara cu o perie

Toamna si vara incaltamintea se murdareste mai rapid. Pentru a elimina petele de praf sau noroi, folositi o perie moale si indepartati usor petele cu solutia speciala de curatat. Dupa ce ati terminat, frecati usor cu un burete uscat care sa preia din solutie. Daca nu puteti evita utilizarea apei in procesul de curatare, uscati la fel cu un burete si puneti mai multe ziare in interior pentru ca cizmele sa nu se deformeze.

Ce aveti nevoie:

spray special de curatare
detergenti care pot intra in contact cu materialul
burete
perie moale
ziare
prosop fara puf

De retinut:

folositi apa rece
nu folositi uscator si nu le lasati in soare
frecati foarte usor suprafetele
spalati manual

O pereche de cizme UGG originale te poate trece cu bine de mai multe anotimpuri friguroase, daca este intretinuta corespunzator. Originall.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cizme UGG din Australia de inalta calitate, la pretul unor ghete obisnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *