5 tipuri de prieten de care orice femeie are nevoie

Este normal sa ne dorim sa fim inconjurate mereu de oameni care sa ne asculte, sa ne complimenteze, sa ne sustina, cu care sa depanam amintiri, cu care sa ne distram, iar lista poate continua.?De aceea, ne imprietenim cu persoane care sa corespunda stilului nostru de viata si langa care sa ne simtim confortabil.
Chiar daca fiecare dintre noi are “acel prieten” pe care il considera cel mai bun, in realitate avem nevoie de mai multe tipuri de caracter si personalitati care sa ne inconjoare.?Pentru a fi total implinita din punct de vedere al vietii sociale si al categoriei de prieteni, orice femeie are nevoie de urmatoarele 5 modele:
1. Persoana mereu pozitiva si energica
Sigur exista cineva in viata ta care are mereu o stare de dispozitie pozitiva si te face si pe tine sa te simti mai bine. O astfel de persoana iti poate lua din energie daca petreceti prea mult timp impreuna, dar de multe ori tot genul acesta de persoana iti poate schimba complet o zi intreaga sau chiar modul de a privi. Persoanele pozitive trebuie sa le pastram cat mai aproape in viata noastra.
2. Persoana sfatuitoare
De fiecare data cand ai o problema, cine poate fi mai potrivit decat acea prietena a ta care mereu are vorbele si sfaturile la ea? Persoana sfatuitoare este cea despre care simti ca iti poate rezolva toate problemele, numai daca discuti si ii povestesti despre ce e vorba.
3. Prietena veche din copilarie
Deobicei aceasta este si persoana cu care iti place sa petreci timpul cel mai mult. Este fantastic atunci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *