50 de ani, 50 de retete. Food bloggerul Gina Bradea, la Targului International Gaudeamus

Duminica, 18 Nov 2018, in cadrul celei de-a 25-a editii a Targului International Gaudeamus are loc lansarea cartii “50 de retete de post” scrisa de food bloggerul Gina Bradea, renumita pentru www.pofta-buna.com, unul dintre cele mai mari bloguri culinare romanesti, axat pe bucataria traditionala romaneasca. Aceasta carte este prima din seria de autor “50 de retete”, sub care va scoate multe alte volume cu tematici diferite.

Gina Bradea este printre pionierii food blogging-ului culinar romanesc, avand peste 6 ani experienta, timp in care a publicat 1,400 retete. Pe pag Facebook are 307,000 fani, alti 450,000 in cel mai mare grup culinar romanesc si inca 100,000 pe Carte de bucate online. Pe blogul www.pofta-buna.com are 40.000 cititori unici zilnic iar pe canalul Youtube 100.000 abonati. Cu un stil direct, o personalitate puternica si o sinceritate care dezarmeaza, Gina s-a impus in blogosfera drept un Influencer cu mare priza la publicul interesat de mancaruri curate, sanatoase si, mai ales, gatite cu gust si suflet.

“50 de retete de post” este a doua carte pe care Gina Bradea o lanseaza la Editura Herg Benet, insa prima din seria de autor care va aborda subiecte noi, de interes pentru pasionatii de gastronomie.

“De ce fac o serie si de ce a??50 de retete”? E o idee pe care o dospesc de cativa ani ? Am asteptat sa revin, alaturi de familie, definitiv acasa, in Romania, ca sa o pun in practica. Stiu ce provocari ma asteapta, insa imi place enorm acest proiect. Binele se da din mana-n mana si de la suflet la suflet, asa ca vreau sa dau mai departe ceea ce am invatat eu de la altii in 50 de ani. Scriu mai multe carti – un fel de serial cu mai multe episoade – pentru ca fiecare sa-si achizitioneze exact retetele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *