7 sfaturi pragmatice atunci cand alegi rechizite scolare pentru copilul tau

A alege rechizite scolare de calitate pentru copilul tau este o provocare in sine atat pentru tine, dar si pentru cei mici. Mai ales daca ar fi sa tinem cont de entuziasmati sunt acestia atunci cand vine vorba despre pregatirea ghiozdanului pentru noul an scolar.

Ca parinte este important sa fii pregatit si sa cauti toate informatiile necesare si sa fii extrem de atent inainte de a pune in cos rechizitele scolare.

Si pentru ca nu mai este foarte mult timp pana la sunetul primului clopotel din anul scolar 2018-2019, noi ti-am pregatit cateva sfaturi care sunt extrem de utile atunci cand te pregatesti sa cumperi noi articole pentru copilul tau:

Alege rechizite scolare in functie de varsta si necesitatile copilului
Pentru a nu prezenta riscuri pentru sanatatea lui, alege rechizitele potrivite varstei copilului tau. Mai mult decat atat, tine cont de abilitatile si necesitatile pe care le are cel mic. Daca stii din anii precedenti necesarul de care are nevoie, orienteaza-te astfel incat sa impaci mai multe criterii.

Achizitioneaza rechizite de calitate de la comerciantii cunoscuti
Calitatea rechizitelor scolare este unul din criteriile de la care nu ar trebui sa faci rabat. Chiar daca este important sa te incadrezi intr-un anumit buget, nu uita ca este mult mai bine daca achizitionezi lucruri care nu sunt de o provenienta indoielnica. Verifica daca au termen de garantie si care sunt modalitatile de returnare daca produsul nu e compatibil cu ceea ce are nevoie copilul tau.

Ai grija ca acestea sa respecte normele de siguranta si sanatate
Pentru ca foarte multi copii au tendinta de a baga in gura si de a se juca cu pixurile, copertile sau creioanele, indreapta-ti atentia catre rechizite care respecte normele reglementate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *