“Acum se poate intampla ORICE!” Unul dintre momentele crciale din fotbalul romanesc: chiar se produce IMPOSIBILUL?

Publicat la: 16.04.2014 09:00 Ultima actualizare: 16.04.2014 09:00

DINAMO-STEAUA. Joi, la ora 20:30, va incepe meciul Dinamo – Steaua, din a doua mansa a semifinalei Cupei Romaniei. In prima mansa, Steaua a castigat cu scorul de 5-2. Flavius Stoican, antrenorul Dinamo, spera sa intoarca rezultatul, cu ajutorul fanilor, pe care ii asteapta in numar mare pe Arena Nationala.

DINAMO-STEAUA. Peste 10.000 de fani Dinamo sunt asteptati pe stadion la meci. “Cand vad ce se intampla pe stadioanele din Europa, sunt momente in care mi-as dori sa putem intoarce rezultatul din tur. Este destul de greu, dar nu imposibil”, a declarat Flavius Stoican la o televiziune de sport.
Pentru a atrage mai multi fani la meci, Ionel Danciulescu, Florin Bratu, Dudu Georgescu si Ionel Augustin au iesit din birouri si s-au mutat la casele stadionului Dinamo, unde vor vinde bilete pentru meciul cu Steaua. Saptamana trecuta si jucatori de la Dinamo au vandut bilete.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii echipei Dinamo vor incerca sa spele imaginea rezultatului din prima mansa a semifinalei.
“Se poate intampla orice la un meci Dinamo – Steaua, dar eu cred ca in momentul de fata Steaua este pregatita sa faca fata acestor meciuri. Stim foarte bine ca ne asteapta un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine la Piatra Neamt si cu siguranta isi doresc sa spele imaginea acelui rezultat din primul tur. Suntem constienti ca stadionul va fi alaturi de ei, iar fanii vor incerca sa-i ajute sa aiba parte de un rezultat pozitiv. In momentul de fata nu cred ca mai conteaza cu cine vom juca finala”, a spus Reghecampf.
DINAMO-STEAUA. Vor sa demonstreze ca fotbalul romanesc este puternic
Laurentiu Reghecampf a afirmat ca isi doreste ca in partida …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *