„Advanced+” pentru TrustPort antivirus in luna August 2008 la Av-Comparatives

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In luna August 2008 TrustPort Antivirus a primit cea mai mare distinctie ce se ofera sistemelor antivirus din partea organizatiei Av-Comparatives. Testul „on-demand” a fost facut pentru 16 antivirusi cunoscuti la nivel international. Testul a constat in verificarea nivelurilor de detectie pentru diferite coduri malitioase, virusi clasici, macro virusi, scripturi malitioase, viermi, backdoors, troieni si altele.

Prima etapa a testului a constat in masurarea abilitatii de detectie a codurilor malitioase aparute in ultimul an. TrustPort Antivirus a reusit sa obtina o rata de detectie de 99,3% pentru detectia virusilor clasici, 98,5% pentru backdoors, 97,8% pentru viermi si 97,2% pentru troieni. Cu o rata totala de detectie de 97,2%, TrustPort Antivirus s-a plasat intre primele cinci produse.

In partea a doua a testului unde au fost folosite coduri malitioase din perioada 2005 – 2007, TrustPort Antivirus a reusit sa obtina o rata de detectie de 98,7% clasandu-se printre primii cinci producatori de antivirusi.

Mai multe informatii despre acest test pot fi gasite la www.av-comparatives.org.

spot_imgspot_img