“Caleidoscop”, Asociatia care detine unul dintre cainii ucigasi, nu exista.

Primaria Capitalei a incheiat contracte de adoptie cu o asociatie care nu exista.
Adresa la care figureaza sediul Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop nu exista la adresa indicata pe site. Mai mult decat atat, nici numerele de telefon care sunt afisate acolo par a nu fi bune, pentru ca nu raspunde nimeni la ele, in formeaza Digi24.
Semnatura de pe formularul de adoptie ii apartine Laviniei Mirela Nica, un fost voluntar al asociatiei.
“Teoretic, trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu, ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia, pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale”, a spus Lavinia Mirela Nica, fost voluntar ONG Caleidoscop.
Sase caini au fost ridicati de pe proprietatea firmei din apropierea Parcului Tei, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), informeaza Mediafax.
Cainele care a fost gasit cu sange pe bot fusese sterilizat de ASPA si adoptat de Fundatia Caleidoscop in 2008, a spus Bancescu.
O femeie care a fost membra a Fundatiei Caleidoscop si a semnat formularul prin care cainele care a ucis un copil a fost adoptat in 2008 de acest ONG, angajandu-se sa nu il abandoneze, spune ca ceea ce s-a intamplat a fost un accident, iar ea are constiinta curata, potrivit stirileprotv.ro.
Pe formularele de adoptie si revendicare scrie ca Fundatia Caleidoscop se angajeaza sa nu abandoneze cainele, iar in cazul in care nu il mai doreste sa il predea Administratiei pentru Supravegherea Animalelor.
Semnatura de pe formular ii apartine Laviniei Mirela Nica, care era pe atunci voluntar al ONG-ului Caleidoscop. Tot ea si-a asumat raspunderea in numele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *