„Clanu” Spranceana” vine la Antena 1

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari, in a doua jumatate a lunii octombrie, comedia romaneasca „Clanu” Spranceana”, care beneficiaza de o distributie inedita.

Noua productie, marca Antena 1, surprinde povestea a doua familii extrem de pitoresti, una de tigani (Spranceana) si alta de romani (Pop), a caror invecinare intr-un duplex de lux da nastere la situatii de tot rasul, semnaland, in acelasi timp, probleme cu care se confrunta orice om din Romania zilelor noastre. Produs de Andy Lupu si Eugen Oprina, scris si regizat de Andy Lupu, „Clanu” Spranceana” e prima comedie dramatica din Romania, in care este infatisata cu mult umor, dar si realism, una dintre cele mai serioase probleme din societatea romaneasca.

Din distributie fac parte atat actori cunoscuti, Marius Bodochi, Adrian Paduraru, Catalina Murgea, cat si nume mai putin cunoscute. Unul dintre personajele-surpriza este varul Pacino, interpretat de Mihai Margineanu, ale carui melodii de succes („Ma iubeste femeile”, „Paraschivo”, etc.), dar si unele inedite vor putea fi auzite pe parcursul episoadelor serialului.

spot_imgspot_img