„Dansez Pentru Tine” in topul celor mai scumpe emisiuni de divertisment

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

?Dansez pentru tine? e de departe cea mai grandioasa productie tv a momentului, cu un buget de aproape patru milioane de euro.

La distanta de trei milioane de euro se afla, la egalitate, ?Megastar? si proaspata emisiune ?Santier in lucru?, ambele de la Prima TV. ?Surprizele? se incadreaza in aproape 70.000 de euro, pe editie, iar ?Vreau sa fiu mare vedeta?, al carei prezentator va fi Dan Negru, in doar 30.000 de euro, cu 5.000 mai mult decit ?Din dragoste?.
Bugetul pentru ?Din dragoste?, la al saptelea an la Antena 1, e impartit intre postul tv al Cameliei Voiculescu si firma Sagitarius a lui Valeriu Lazarov, care se ocupa si de partea redactionala. Emisia nu e foarte scumpa, in jur de 25.000 de euro pe emisie, la egalitate cu ?Iarta-ma!?, cind se difuza la postul public. De obicei, la inceput de sezon, exista o suplimentare de buget, ?un fee special?, in cazul in care se schimba decorul. Mircea ?Bre? Radu a dat startul pentru al treisprezecelea sezon pe 11 septembrie, cind a prezentat cazurile editiei cu numarul 252. Tradarile in amor, de care raspunde Ernest la Prima TV, beneficiaza de maximum 8.000 de euro pe emisiune. Asta e suma pentru ceea ce presupune demascarea partenerilor infideli, inclusiv serviciile detectivilor particulari profesionisti tocmiti pentru urmarirea presupusilor nestatornici. Si in al cincilea sezon, ?Tradatii in dragoste? isi confrunta perechea necredincioasa lunea, la ceas de seara.

Cea mai costisitoare productie e, in acest moment, ?Dansez pentru tine?, ale carei costuri, pentru un sezon, ajung undeva intre trei si patru milioane de euro! Numai onorariul lui Banica jr. pentru primul sezon a fost, dupa cum s-a vehiculat in acel moment in presa, de peste 100.000 de euro! Banii investiti in emisiune se scot insa bine mersi din sponsorizari si publicitate, ?Dansez pentru tine? inregistrind audiente-record de la prima editie. Formatul la care a renuntat Valeriu Lazarov a fost cu noroc pentru Adrian Sirbu, care a hotarit sa il pastreze si in grila de toamna a PRO TV-ului. Stefan Banica jr. si Iulia Vintur se pregatesc ca pe 19 octombrie sa prezinte alte 8 perechi de dansatori, formate din oameni obisnuiti care vor dansa sa-si implineasca un vis si vedete dispuse sa lupte pentru o cauza nobila.

Fiecare ?Cronicuta? a lui Huidu si a lui Gainusa trebuie sa se incadreze in 12.000 de euro. Asta-i bugetul productiei tv in care cei doi Circotasi prezinta la Prima TV gafe din televiziune, bilbe ale crainicilor din ?ograda? sau de aiurea, prostii ale politicienilor ori fite ale papagalilor zilei. ?Reteta? e condimentata cu scenete, cintece parodiate si dans de care raspund si Pustiu, Mistretu, Catalin Dezbracatu, Toni Tecuceanu, Bebelusele si trupa Juke Box.

La 11.000 de euro ajunge productia unui episod din ?Mondenii?, emisiunea in care Mihai Bendeac, Dragos Stoica, Mirela Zeta si Andreea Gramosteanu parodiaza persoane publice din politica, sport si showbiz. Personajele Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Gigi Becali, Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana, Banel Nicolita, Oana Zavoranu, Dan Diaconescu revin la Prima TV, din 11 octombrie, in al treilea sezon ?monden?. La al doilea sezon, ?Megastar? isi va gestiona cheltuielile de productie in asa fel incit sa nu depaseasca milionul. De euro! Andreea Raicu, in postura de prezentatoare, si Virgil Iantu, Aura Urziceanu, Adrian Despot si Razvan Mazilu, in cea de membri ai juriului, vor incerca sa gaseasca o tinara vedeta, incepind cu 20 octombrie. Cistigatorul are pus deoparte un contract cu Universal Music Romania si un salariu lunar de 1.500 de euro, de la Prima TV.
Tot la un milion de euro se ridica si bugetul unei noi productii realizate de Paprika pentru Prima TV: ?Santier in lucru?, gata de start pe 2 octombrie, de la ora 21.00. Patru cupluri, dornice sa cistige o casa si cu chef de munca, se vor intrece 12 saptamini in amenajarea unei locuinte. Miza este chiar locuinta cu pricina. Fiecare cuplu are la dispozitie un buget de 50.000 de euro sa utileze si sa decoreze o casa care are doar tencuiala si geamuri. Pentru ca trebuie sa mearga si la serviciu, concurentii nu vor avea acces in case intre orele 9.00 si 17.00. Tinerii cu virste intre 20 si 35 de ani vor prezenta cite o camera ?gata de livrare?, la fiecare doua saptamini, unui juriu format din designerul Alexandra Puiu, inginerul constructor britanic Peter Tweedie si agentul imobiliar Magda Petrisor. Ei pot angaja muncitori, cu conditia sa nu le fie rude sau prieteni. ?Santier in lucru? va avea 12 editii montate si doar una transmisa in direct.

Patru ?Geniali? aduce Valeriu Lazarov la Antena 1, in sezonul de toamna: Marius Moga, Benone Sinulescu, Stefan Iordache si Margareta Pislaru. Cu cheltuieli intre 75.000 si 100.000 de euro per editie, in care e inclus cite un onorariu de citeva mii, destinat fiecarui ?genial?. Show-ul e prezentat de Ramona Badescu si Aurelian Temisan.

Schimbare de prezentator si la ?Vreau sa fiu mare vedeta?: Dan Negru il va inlocui pe Ovidiu Cuncea. Emisiunea destinata copiilor talentati are un buget de 30.000 de euro. Pentru fiecare editie.

spot_imgspot_img