„Hourglass”, noul album Dave Gahan va fi lansat in Octombrie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Solistul legendarei trupe synth pop Depeche Mode, DAVE GAHAN va lansa cel de-al doilea album solo din cariera, dupa cel din 2003, Paper Monsters.

HOURGLASS va aparea pe piata in Octombrie si va fi orientat mai mult pe sound-ul electronic decat albumul anterior, iar piesele ce vor aparea pe acest nou material discografic vor fi o colaborare intre Gahan, Christian Eigner (percutionistul de turneu si studio al celor de la Depeche Mode) si Andrew Phillpott.

Tony Hoffer, care anterior a lucrat cu Beck, Air, the Kooks si Fratellis, a fost acontat deja pentru luna Iulie acordandu-i-se incredere totala in ceea ce priveste mixarea albumului.

Piesele mentionate de Dave pe site-ul sau oficial ca aparand pe noul material sunt: „Saw Something”, „Use You”, „Endless”, „21 Days”, „A Little Lie”, „Deeper and Deeper”, „Love Will Leave”, „Down”, „Miracles”, „Tomorrow” si „Kingdom.”

Dave Gahan si-a demonstrat capacitatile sale de compozitor si pe ultimul album Depeche Mode, Playing The Angel, pe care a compus 3 piese, una dintre ele, Suffer Well, fiind lansata ca single.

spot_imgspot_img