„Nowhere Boy”, povestea lui John Lennon, in curand pe marile ecrane

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Povestea lui John Lennon va aparea pe marile ecrane sub numele de „Nowhere Boy”, filmul avand ca subiect adolescenta tulburata a fostului membru Beatles.

Scenariul filmului, semnat de Matt Greenhalgh („Control”, 2007), prezinta povestea adolescentului John Lennon, tanarul abandonat de mama sa si crescut de o matusa autoritara, care isi gaseste refugiul in muzica, arta si in relatia de prietenie cu Paul McCartney.

Indicatiile regizorale vor purta amprenta artistului Sam Taylor-Wood, care a ales ca locatie pentru filmari orasul natal al lui Lennon, Liverpool.

„Femeile din tineretea lui John Lennon l-au construit ca persoana, ajutandu-l sa devina cel care a fost”, a spus regizorul, mentionand ca „tocmai aceste relatii cu momentele lor de slabiciune si forta sunt tema centrala a acestui film”.

Protagonistii filmului nu au fost inca alesi, au declarat reprezentantii casei de productie Ecosse Films, care dezvolta acest proiect impreuna cu U.K. Film Council.

John Lennon a format alaturi de Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr trupa Beatles, cel mai faimos si de succes grup in istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Lennon a a fost asasinat in fata locuintei sale din New York, pe 8 decembrie 1980.

spot_imgspot_img