“Rezidenta Speranta” – camin de lux pentru batrani.

Persoanele de varsta a treia beneficiaza de toate conditiile necesare, de la medici specialisti la seri de opera si teatru si internet wireless.
Cel mai nou camin de lux pentru batrani, “Rezidenta Speranta”, s-a deschis in localitatea Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta. Este un centru rezidential de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani, infiintat intr-o cladire noua, amplasata intr-o zona linistita, cu aer curat si verdeata , dispunand de 2.200 mp construiti si o curte desfasurata pe 2.000 mp. Investitia s-a ridicat la 1,4 milioane euro.
Intr-un ambient familial, cu un personal atent selectionat, caminul asigura cazare in regim hotelier, pe timp nedeterminat, patru mese pe zi, supraveghere, ingrijire, asistenta permanenta pentru batrani atat autosuficienti, cat si non-autosuficienti: cu deficit motor, cu Alzheimer, cu handicap etc. Personalul ofera asistenta medicala si sociala non stop. Asistentele medicale, infirmierele si ingrijitoarele sunt atent selectionate si au competente in monitorizarea functiilor vitale ale pacientilor si supravegherea acestora: administrarea tratamentului medicamentos – conform si numai la indicatia medicului; kinetoterapie. Cei mai buni medici specialisti de medicina general si medicina de urgenta ofera evaluare clinica lunara si consult medical ori de cate ori situatia o va impune.
Centrul dispune de camere spatioase, de 1, 2, 3 si 4 paturi, dotate cu mobilier nou si utilitati la standarde europene: paturi si noptiere cu functiuni medicale, sistem de avertizare luminoasa si sonora langa fiecare pat, televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, baie personala cu dus. a”Rezidenta Speranta” reprezinta atat locul de tratament, cat si de odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment. Sunt organizate evenimente, petreceri, aniversari, cine dansante, seri de cinematografie, activitati gastronomice, activitati de gradinarit, jocuri, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *