“Viata ca un joc video”, serial in premiera, sambata, la Disney Channel

Disney Channel surprinde lumea ametitoare a sportului electronic profesionist urmarit de intreaga lume intr-un sitcom intitulat “Viata ca un joc video”, care il are ca protagonist pe Cameron Boyce (“Jessie”, “Descendentii”) si care va avea premiera SAMBATA, 19 NOIEMBRIE, la ora 9:00 dimineata pe Disney Channel. Acest serial relateaza aventurile unui pusti de 15 ani, jucator profesionist de jocuri video fenomen, care este fortat sa se inscrie la o scoala publica pentru prima data si care devine acum nevoit sa-si utilizeze perspicacitatea din lumea virtuala a jocurilor pentru a trece peste provocarile vietii reale.?Joseph Garrett, cunoscut ca Stampy Cat, starul YouTube cu imensa popularitate si fan al jocului Minecraft, va avea o aparitie speciala in primul episod.

Seria reflecta cultura unica a lumii jocurilor video prin elemente grafice (Game Over si Achievement Unlocked) si secvente vazute din perspectiva unui gamer care descriu o realitate alternativa de fiecare data cand personajele se confrunta cu o situatie dificila.

Conor, un adolescent carismatic si cool, castiga popularitate ca “KidFury”, un gamer profesionist care sufera o rana devastatoare la degetul mare fiind astfel nevoit sa iasa din lumea fermecatoare a competitiilor profesioniste. Dupa ani intregi in care a fost scolit in circuitul international profesionist, el incepe liceul pentru prima data unde intalneste trei parteneri de joc – Franklin, Wendell si Ashley. Cei trei isi unesc fortele pentru a organiza prima liga de gaming in scoala lor si impreuna invata ca o prietenie de durata construita in lumea reala este mult mai importanta decat acumularea celor mai bune scoruri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *