“Zestrea” romaneasca – premiata in Portugalia, la Best Global Model of the Year

In pragul Zilei Romaniei avem motive de mandrie nationala. Luni, 28 noiembrie 2016, in cadrul Galei de Premiere Best Global Model of the Year 2016?din Portugalia, rochia pretioasa din colectia a”Zestrea by Liliana Turoiu”, purtata de reprezentanta Romaniei, a fost desemnata drept cea mai spectaculoasa tinuta a serii. Imbinand maiestria straielor medievale ale domnitelor cu o compozitie grafica impresionanta, rochia lunga, de ceremonie,? realizata din voal negru, cu aplicatii de catifea si dantela si avand insertii de broderie aurie cu motive traditionale romanesti, a fost aplaudata la scena deschisa.
Best Global Model of the Year este un concurs international dedicat modelelor profesioniste din intreaga lume si organizat an de an in Portugalia. Ca un element definitoriu, una dintre probele concursului pune accentul pe tinutele purtate la gala – toate fiind, conform regulamentului, exclusiv creatii ale designerilor din tara de unde vine fiecare participant.
Juriul, format atat din personalitati portugheze, cat si din persoane din domeniul modeling-ului international, a desemnat pe 28 noiembrie cel mai bun model al anului 2016 dintre cei 50 de concurenti, fete si baieti, ca si cea mai spectaculoasa tinuta a serii.
Modelul castigator va avea intra in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *