A aparut protocolul SRI – Ministerul Dezvoltarii. Documentul nu poarta semnatura lui Liviu Dragnea, care recunoaste totusi protocolul

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Protocol cooperare intre MDRAP si SRI. Semnat Liviu Dragnea si George Maior. Mai sunt si altii. Deci este timpul sa va opriti cu propaganda mincinoasa a statului paralel. PSD si ALDE sa se ocupe de economie si problemele reale ale romanilor si nu de situatia unor condamnati!”, a scris deputatul Lucian Viziteu pe Facebook, atasand o copie dupa documentul semnat.
Din partea SRI protocolul este semnat de George Maior, seful de atunci al institutiei.?
Insa la semnatura de sub numele lui Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii in 2014, apare un „p” in fata, semn ca a semnat altcineva in numele ministrului.
De altfel, comparand semnatura de pe document cu semnatura lui Liviu Dragnea, se constata usor ca sunt diferite.
Totusi, Liviu Dragnea nu a negat existanta protocolului, ba chiar a afirmat ca l-a semnat, fiind un act necesar in vederea cooperarii cybersecurity.
„Este vorba despre un protocol care se refera la cybersecurity, si anume la protetia datelor pe care le utilizeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si institutiile din subordine fata de atacurile cibernetice si nu vorbim doar de atacurile unor hackeri, ci si din partea unor entitati straine. Este un timp de protocol care s-a incheiat, din cate stiu eu, cu toate ministerele. El a fost incheiat inaintea mea, eu doar am semnat revizuirea, dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu cu …

spot_imgspot_img