A aparut revista Caminul, editia de vara

Ca si in editiile precedente, editia de vara a revistei Caminul consacra un spatiu considerabil tendintelor care s-au conturat deja pentru aceasta perioada, precum si solutiilor premium in domeniul amenajarilor, finisajelor si designului de interior.
Avand in vedere faptul ca la Salonul de la Milano sunt fixate cele mai importante trenduri in domeniul de interior, editia de vara a revistei noastre sta sub semnul acestui eveniment, punand la dispozitie pe nu mai putin de 18 pagini numeroase informatii avizate, venite din partea specialistilor, fie ca este vorba de obiecte de mobilier, corpuri de iluminat, ilustratie, bucatarie, baie, accesorii pentru casa sau decoratiuni. Astfel, in paginile acestui numar, veti descoperi prezentari si impresii oferite de catre designerii de la NOBLESSE INTERIORS, DELTA STUDIO si designerul Genoveva Hossu care puncteaza cele mai importante inovatii prezentate la acest eveniment. Va veti putea pune la curent cu lansarile de colectii, game sau obiecte de design ale unor firme celebre, cum sunt Poltrona Frau, Arketipo, Dintre Italia, noile colectii Poliform, Morrosso, Sweden, Nobilia, dar si realizarile unor designeri de mare renume ca Patricia Urquiola, Doshi + Levien, Iosa Ghini, Alessandro La Spada.
Genoveva Hossu remarca materialele naturale si tendinta designerilor de a reveni la basic, la origini, speciaistii de la Delta Studio designul retro (cu aluzii catre anii “60-“80), stilul industrial (in forme mai mult sau mai putin rafinate), stilul eclectic, folosirea materialelor pretioase si finisajele aduse la un grad de perfectiune prin folosirea tehnologiilor de ultima generatie, in timp ce Noblesse Interiors mobilierul reinterpretat, cu influente in design retro, finisajele glossy sau mate.
Fie ca este vorba de mobilierul de baie, placile ceramice pictate manual, fantanile de interior, piscinele, gradina, tiglele ceramice sau caramida, revista Caminul propune in aceasta editie numeroase solutii premium. O subliniere aparte este facuta pentru mobilierul de gradina si solutiile premium pentru ingrijirea gazonului sau barbeque vazute prin prisma targului SPOGA+GAFA.
In ceea ce priveste proiectele de interior se propune arhitectura pentru segmentul de lux, precum si un loft deosebit de spectaculos.
Un spatiu amplu este consacrat proiectelor de arhitectura, si anume celor care au fost evidentiate cu anumite ocazii: o casa cu acoperis si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *