A gasit o comoara intr-un tanc, dar… Afla ce a patit un colectionar de vehicule militare GALERIE FOTO

Bucuria britanicului Nick Mead, in varsta de 55 de ani, a fost scurta. Vehiculul militar achizitionat de britanic la licitatie era un tanc irakian din primul razboi din Golf – o piesa de artilerie foarte frumoasa. Era bucuros de achizitie, mai ales ca aceasta ar fi urmat sa fie cea de-a 151 dincolectia sa de astfel de vehicule.?
Britanicul a chemat un mecanic sa puna impreuna tancul la punct – un exemplar T69 care este o varianta a tancului rusesc T54- pentru a se asigura ca functioneaza bine. Piesa de artilerie a fost achizitionata? cu 35.000 de euro.

La un moment dat, au ajuns la rezervorul de benzina. Acolo, Nick l-a rugat pe mecanicul sau sa se uite cu atentie si in rezervor, pentru ca, provenind din Irak, in rezervorul tancului ar fi putut sa fie ascunse si arme.
Mare le-a fost mirarea amandurora cand au descoperit in rezervor nu arme, ci 25 de kilograme de aur, in 5 lingouri de aur a cate 5 kilograme fiecare, valoarea acestora ridicandu-se la 2,3 milioane de euro.
Surprins de descoperire, Nick a chemat politia, iar aceasta a decis sa confiste lingourile gasite de el in rezervorul tancului, potrivit The Sun.?

Nick a ramas fara ligouri, iar acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *