A inceput razboiul. Pakistanul a bombardat pozitii din Kashmirul indian UPDATE

UPDATE India a inchis cel putin patru aeroporturi dupa ce avioane de lupta pakistaneze au trecut frontiera
India a inchis cel putin patru aeroporturi in partea de nord a tarii, a declarat un oficial guvernamental pentru Reuters, dupa ce avioane de lupta pakistaneze au trecut miercuri o frontiera disputata in partea indiana a Kashmirului.
Escaladarea situatiei de catre Islamabad vine dupa o lovitura aeriana indiana care a vizat o tabara a militantilor in interiorul Pakistanului cu o zi in urma.
India a inchis aeroporturile de la Pathankot, Leh, Srinagar si Jammu, a declarat oficialul. Aeroporturile din Chandigarh si Amritsar au fost de asemenea inchise, potrivit unei surse aeroportuare.
Aeroportul principal din Srinagar, capitala de vara a statului Jammu si Kashmir, a fost inchis timp de trei ore, a anuntat politia orasului.
_______
Pakistanul a confirmat miercuri ca a efectuat raiduri aeriene in Casmirul Indian si a doborat doua avioane militare indiene in spatiul aerian pakistanez, scrie Reuters.
“Astazi, Fortele aeriene pakistaneze au intreprins lovituri dincolo de Linia de Control venind din interiorul spatiului aerian pakistanez”, a comunicat Ministerul de Externe de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *