A mers pe jos de la Copsa Mica pana la Bucuresti si a primit raspunsul peste o luna. Incomplet.

Primarul din Copsa Mica, judetul Sibiu, care a mers pe jos pana la Bucuresti, a primit, dupa o luna, de la Secretariatul General al Guvernului un raspuns care se termina la jumatatea frazei: “Urmeaza ca, in termenul legal, institutiile sesizate sa”. Documentul este semnat de un director, dar semnatura nu este insotita de niciun nume, scrie News.ro?
Primarul din Copsa Mica, Tudor Mihalache, a primit, la o luna dupa ce a lasat un memoriu la Guvern in care explica problemele cu care se confrunta comunitatea sa, un raspuns care se termina la jumatatea frazei.?Documentul are antetul Secretariatului General al Guvernului, este semnat de unul dintre directori, dar fara a exista numele unei persoane care-si asuma cele scrise.
“Referitor la memoriul dumneavoastra nr. 5603/28.09.2017, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, in conformitate cu art. 6^1 din OG nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, asa cum a fost modificat de Legea nr. 322.2002, spre competenta solutionare Ministerului Mediului si Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Institutiei Prefectului – Judetul Sibiu, solicitand luarea masurilor legale ce se impun.?Urmeaza ca, in termenul legal, institutiile sesizate sa” este raspunsul primit de la Guvern.
Primarul se declara dezamagit de raspunsul primit si spune ca se astepta la mult mai mult din partea autoritatilor, cel putin sa primeasca un raspuns coerent.
Tudor Mihalache spune ca, deocamdata, Primaria Copsa Mica nu are conturile blocate din cauza datoriei pe care o inregistreaza catre firma care a realizat lucrarile de apa si canalizare in localitate si care ar fi trebuit achitate de catre Ministerul Mediului.
Pana acum, primarul a gasit intelegere la compania care a realizat lucrarile in proportie de peste 90 la suta si detine o sentinta judecatoreasca definitiva cu care ar putea cere executarea silita. Totusi, deocamdata nu a facut-o.
Primarul din Copsa Mica, judetul Sibiu, Daniel Tudor Mihalache, nemultumit de faptul ca institutia ar putea avea conturile blocate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *