A murit actorul Stefan Iordache

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Actorul Stefan Iordache a incetat din viata la varsta de 67 de ani la o clinica din Viena. Artistul a decedat in urma unui stop cardio-respirator survenit pe fondul leucemiei de care suferea.

Actorul a fost transferat, vineri, la o clinica din Viena, dupa ce in aceasta saptamana fusese internat la Spitalul Elias pentru investigatii medicale.

Stefan Iordache a cerut sa nu fie facute publice date despre starea sanatatii sale sau despre diagnosticul in cazul sau.

Stefan Iordache s-a nascut pe 3 februarie 1941, la Calafat, si s-a remarcat prin rolurile pe care le-a interpretat pe marile ecrane si pe scena teatrelor.

Pe marile ecrane s-a remarcat in numeroase roluri, printre care cele din „Cel mai iubit dintre pamanteni”, „Oglinda”, „Glissando”, „Ciuleandra”, „De ce trag clopotele, Mitica?”, „Pruncul, petrolul si ardelenii”, „Inghititorii de sabii”, „Bietul Ioanide”.

Stefan Iordache a mai jucat, de asemenea, pe scenele mai multor teatre, precum Nottara, Teatrul Mic si Teatrul National din Craiova.

Pasionat de muzica, actorul si-a lansat propriul album, „Magazinul Meu de vise”, in 2007. De asemenea, a colaborat cu Gheorghe Dinica si Nelu Ploiesteanu la albumul „Cantece de petrecere”. Stefan Iordache a mai realizat duete cu Sanda Ladosi, Monica Anghel si Elena Carstea.

spot_imgspot_img