A murit Marina Scupra, la doar 49 de ani. Cantareata a fost rapusa de o boala nemiloasa, in numai cateva luni

Cantareata Marina Scupra a murit de cancer, boala care a rapus-o in doar cateva luni. Artista avea doi copii dintr-o casnicie anterioara cu compozitorul Dan Dimitriu.
Cantareata Marina Scupra a fost diagnosticata cu cancer, in luna aprilie. Pana atunci, spun apropiatii, artista nu a acuzat dureri si nu suferise de nicio boala. Cancerul a avut insa o evolutie galopanta.
“Medicii au facut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (a??) A fost tumoarea mult prea mare cand au gasit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat pentru Libertatea un apropiat al familiei artistei.
Voleibalistul Claudiu Pitigoi, sotul Marinei Scupra, i-a fost alaturi in spital, pana in ultima clipa. “O boala nemiloasa cu o evolutie rapida a doborat-o fara sa ne dea ragazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simt si discretie din partea tuturor. Marina a trait discret toata viata”, a spus Claudiu Pitigoi, intr-un mesaj trimis presei. “Daca nu te controlezi, cancerul cand te doare este prea tarziu. Boala asta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *