A pierdut toata averea! Lovitura teribila pentru un milionar in euro

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Acesta nu numai ca si-a pierdut proprietatile, dar a ajuns si cu datorii care pot parea de nerealizat pentru o persoana de rand, scrie BZI.ro.
Omul de afaceri iesean Ionel Agrigoroaei a primit o lovitura dura care l-a costat intreaga avere. Toate proprietatile sale, terenuri, case si vile, au fost puse sub sechestru de banci, iar acum sunt scoase la vanzare bucata cu bucata. Practic, de la o avere de aproape 4 milioane de euro, acesta a ajuns cu datorii considerabile in doar 4 ani.
„Averea mea, in momentul de fata, este de minus 600.000 de euro, atat sunt creditele cu penalizari luate de la banci. In anul 2009, averea mea era de 4 – 5 milioane de euro. Asteptam sa vedem ce se intampla cu piata imobiliara”, spune omul de afaceri Ionel Agrigoroaei.
Ieseanul a intrat in politica, iar acum ocupa pozitia de senator. Problemele cu banii au inceput la scurt timp dupa ce omul de afaceri a facut mai multe imprumuturi de la banci, bani cu care a cumparat terenuri.
„Toate proprietatile mele sunt scoase la vanzare acum, sunt garantiile puse la banci pentru credite. Ele sunt din 2009 restante, ma intreb de ce nu s-a facut atunci procedura de licitatie pentru ca atunci erau preturi bune pe piata, puteam sa acopar creditul luat. Acum s-au adunat si penalitatile la aceasta suma. In jur de 500.000 de euro, acestea sunt toate creditele luate. De ce le-am luat? Eu nu aveam nevoie de acesti bani, dar bancile, in perioada 2005 – 2008, insistau cu imprumuturile, stateau la usa ta. Cu acei bani am luat terenuri si am investit in imobiliare”, povesteste senatorul Ionel Agrigoroaie.
Ultima proprietate a acestuia, vila din Razboieni, a fost scoasa la licitatie, insa cumparatorii nu s-au inghesuit cu ofertele. Doua terenuri detinute de afaceristul iesean, in suprafata totala de peste 3,6 hectare, au fost primele puse la bataie de executorul …

spot_imgspot_img