Accident aviatic pe platourile de filmare ale unui lungmetraj cu Tom Cruise. Cate persoane au decedat

Ultima productie care il are in prim-plan pe actorul Tom Cruise a avut parte de un eveniment tragic, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe platourile de filmare. Doi dintre membrii echipajului au decedat.
Accidentul a avut loc in Columbia, unde sunt filmate scene pentru thrillerul “Mena”, de Doug Liman.?Autoritatea pentru aviatie civila din Columbia a confirmat informatia despre accident, precizand ca actorul Tom Cruise nu se afla la bordul avionului de mici dimensiuni, conform Mediafax.
Potrivit unui purtator de cuvant al autoritatii, “trei cetateni americani, Alan David Purwin, Jimmy Lee Garlan si Carlos Berl”, care “par a face parte din echipa de productie a filmului”, se aflau la bordul micului avion. Agentia American Press informeaza ca Alan Purwin si Carlos Berl au decedat, iar Jimmy Lee Garland a fost transportat la un spital din Medellin.
Tom Cruise se afla in Columbia din 20 august, pentru filmarile pentru un lungmetraj despre viata pilotului american Barry Seal, care a lucrat pentru Pablo Escobar, seful cartelului de droguri din Medellin, ucis de politia columbiana in 1993. Filmul este programat pentru lansare in 2017.
Cel mai recent film in care joaca Tom Cruise, “Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible – Rogue Nation”, al cincilea lungmetraj din aceasta franciza de succes, regizat de Christopher McQuarrie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *