Accident feroviar in nordul Italiei: Un roman a murit, alte 18 persoane sunt ranite UPDATE

Accidentul feroviar s-a produs miecuri noaptea, in jurul orei 23:00, cand un tren a deraiat dupa ce a lovit un camion stationat pe calea ferata in apropierea localitatii Caluso, langa Torino.?In urma impactului violent, doi oameni au murit si alti 18 au fost raniti, unii fiind in stare grava.
Prima victima a fost conductorul trenului.?Cea de-a doua persoana decedata este un cetatean roman in varsta de 64 de ani, cu domiciliul in localitatea Busto Arsizio, in regiunea Varese. Romanul era?sofer al unei masini care insotea camionul?implicat in accident si care transporta o incarcatura periculoasa.?Acesta a murit la un spital din Torino, la cateva ore dupa accident. Potrivit presei din Italia, romanul a coborat sa ridice bariera in momentul in care s-a produs accidentul. Reprezentantii cailor ferate italiene spun ca bariera coborase regulamentar, inainte de apropierea trenului, insa soferul camionului a spulberat-o si a ajuns pe sine.?
“O echipa consulara mobila din cadrul Consulatului General al Romaniei la Torino s-a deplasat la unitatea medicala unde au fost transportate victimele accidentului feroviar. (…) una dintre cele doua persoane decedate este de cetatenie romana. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite usor, insa au fost externate dupa acordarea de ingrijiri medicale. Ancheta cu privire la circumstantele producerii accidentului este in desfasurare. (…) Ministerul Afacerilor Externe prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *