Accident feroviar in nordul Italiei: Un roman a murit, alte 23 persoane sunt ranite UPDATE

Accidentul feroviar s-a produs miecuri noaptea, in jurul orei 23:00. Trenul regional 10027 a deraiat dupa ce a lovit un camion stationat pe calea ferata, la nivelul unei treceri de nivel, in apropierea localitatii Caluso, langa Torino.?In urma impactului violent, o locomotiva si doua vagoane au iesit de pe sine, iar doi oameni au murit si alti 23 au fost raniti, trei fiind in stare grava. Vinovat de producerea accidentului este soferul camionului, un cetatean lituanian in varsta de 39 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Prima victima decedata este conductorul trenului.?Cea de-a doua persoana decedata este un cetatean roman in varsta de 64 de ani, cu domiciliul in localitatea Busto Arsizio, in regiunea Varese, anunta presa italiana. Romanul era?sofer al unei masini care insotea camionul?implicat in accident si care transporta o incarcatura periculoasa.?Acesta a murit la un spital din Torino, la cateva ore dupa accident. Potrivit presei din Italia, romanul a coborat sa ridice bariera in momentul in care s-a produs accidentul. Reprezentantii cailor ferate italiene spun ca bariera coborase regulamentar, inainte de apropierea trenului, insa soferul camionului a spulberat-o si a ajuns pe sine.?
“O echipa consulara mobila din cadrul Consulatului General al Romaniei la Torino s-a deplasat la unitatea medicala unde au fost transportate victimele accidentului feroviar. (…) una dintre cele doua persoane decedate este de cetatenie romana. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite usor, insa au fost externate dupa acordarea de ingrijiri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *