ACCIDENT MORTAL in Craiova. Principalul suspect, nepotul unui om de afaceri.

Principalul suspect in cazul accidentarii mortale a celor doi tineri din Craiova, in timp ce traversau pe o trecere de pietoni, a fost prins de politistii si dus la audieri, relateaza Mediafax. Suspectul? este nepotul unui om de afaceri craiovean.
Tanarul in varsta de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de politistii duminica, in jurul orei 21.30, si a fost dus la audieri.
El este suspectat ca se afla la volanul masinii care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri, pe o trecere de pietoni din Craiova.
In momentul in care a fost prins de oamenii legii, tanarul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenta sa la volanul autoturismului Mercedes.
La ora transmiterii acestei stiri, el este audiat la sediul Politiei.
Unul dintre tinerii decedati fusese dansator profesionist si solist intr-o trupa de hip-hop.
Doi tineri de 20 si 21 de ani au murit, duminica dimineata, dupa ce au fost loviti de o masina pe o trecere de pietoni din Craiova, iar soferul a fugit de la locul faptei.
Accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 5.00, in municipiul Craiova, in timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de langa un club.
De asemenea, un al treilea tanar, de 23 de ani, a ajuns la spital cu rani usoare.
“Cred ca a fost baut. A avut viteza mare. Noi eram in discoteca, iar cand am auzit ce s-a intamplat am iesit imediat afara. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *