Accidente in care au fost implicate avioane militare rusesti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La 25 decembrie 2016, un avion militar rusesc, care transporta 91 de persoane, inclusiv membri ai unui cor al armatei, cu destinatia Siria, s-a prabusit in Marea Neagra, la scurt timp dupa decolare, potrivit unui anunt al Ministerului rus al Apararii, scrie Agerpres.
De-a lungul anului 2016, au mai avut loc trei tragedii aeriene, care au implicat avioane militare rusesti. Astfel, la?19 decembrie 2016, Ministerul Apararii rus a anuntat ca unul dintre avioanele sale s-a prabusit in nord-estul Siberiei, dar ca nimeni nu a murit in accident. Potrivit ministerului, 23 de persoane au fost transportate pe calea aerului la spital, dintre care 16 erau in stare grava.?????La?14 noiembrie 2016, un avion de vanatoare rusesc MIG-29K s-a prabusit in Marea Mediterana, in momentul in care incerca sa aterizeze pe puntea portavionului „”Amiral Kuznetov””, aflat in largul Siriei. Pilotul a reusit sa se catapulteze si a scapat nevatamat.
In ziua de?9 iunie 2016, un avion de vanatoare rusesc de tipul Su-27 s-a prabusit in regiunea Moscovei (Podmoskovie), iar pilotul a murit.
La data de?4 iunie 2015, s-au produs doua incidente in care au fost implicate avioane militare rusesti. Mai exact, un bombardier Su-34 (Fullback, in codificarea NATO) s-a rasturnat in timpul aterizarii in regiunea Voronej, in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar un avion MiG-29 (Fulcrum, in codificarea NATO) s-a prabusit in zona poligonului Asuluk (regiunea Astrahan, sudul Rusiei), in timpul unui exercitiu.
Tot in?2015, in ziua de 8 iunie, un bombardier strategic rusesc de tipul Tupolev Tu-95 (Bear, in …

spot_imgspot_img