Aceste 5 zodii sunt CELE MAI AFECTATE de ECLIPSA TOTALA DE LUNA PLINA SANGERIE A LUPILOR !

Eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu vine Luni 21 ianuarie, iar unii o pot vedea Duminica 20 ianuarie, depinde in ce parte a globului se afla. Eclipsa este vizibila in Europa, Asia, Africa si America de Nord si de Sud.
Impactul Lunii pline sangerii este la fel de misterios precum arata ea. Eclipsa are loc in curajosul, expresivul, creativul si stralucitorul Leu si te aduce mai aproape de ce este menit sa fie identitatea ta in propriul tau destin.

Aceasta eclipsa este numita si eclipsa de Superluna plina a lupilor iar energia va fi superincarcata ! Este totodata si ultima eclipsa din seria celor in axa Leu-Varsator care a inceput in 2016. Uita-te inapoi la vara lui 2016. Cum te-ai schimbat de atunci ? Esti multumit cu cresterea pe care ai avut-o si experimentat-o ? Sau ti-au pus eclipsele o lumina pentru a vedea cat mai ai de parcurs pana sa fii multumit ?
Cine esti tu de fapt versus tot ce iti spun ceilalti ca trebuie sa fii ? Am avut aproape 3 ani de eclipse socante ca sa ne lamurim.

Acum este ultimul a”examen”.

Aceasta eclipsa ne da o noua oportunitate de a ne asuma cresterea si sa facem un nou pas major spre propria evolutie.

Orice eclipsa inseamna un moment al vietii de oportunitati si schimbare si vine cu o energie de o intensitate uluitoare. Tot ce poti face este sa lasi Universul sa fie la fraiele comenzii si tu sa ai incredere.

Oricat de intensa este energia acestui fenomen de eclipsa totala de Superluna a lupilor, sunt zodii mai impactate si zodii mai putin afectate de ea.

De ce acest fenomen deosebit al ciclului Lunii este numit Superluna ? De ce sangerie ? De ce a lupilor ? Iata de ce :
Este Superluna – atunci cand are loc eclipsa, Luna este cel mai aproape de Pamant pe orbita sa, facand sa apara mai mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *