ACL, despre dosarul lui Iohannis: Justitia isi urmeaza cursul firesc

Alianta?Crestin Liberala a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa ca?a luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie?de a respinge solicitarea Agentiei Nationale Anticoruptie de preschimbare a termenului in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis si arata ca, in pofida presiunilor facute prin declaratii publice, justitia isi urmeaza cursul firesc.
Citeste si: Ponta, despre Tariceanu si Maior: Cei doi se califica pentru postul de prim-ministru, alaturi de alte nume
“Alianta Crestin-Liberala a luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de respingere a solicitarii Agentiei Nationale de Integritate de preschimbare a termenului in dosarul lui Klaus Iohannis si constata ca, in ciuda presiunilor facute prin declaratii publice atat de premierul Victor Ponta, de presedintele Traian Basescu, cat si de propaganda pesedista, justitia isi urmeaza cursul firesc”, se arata intr-un comunicat al ACL semnat de Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant PNL.
“Suntem convinsi ca Inalta Curte de Casatie si Justitie va pastra solutia Curtii de Apel Alba in acest dosar. Intrucat, in mod fals, se comunica in spatiul public ca pe data de 18 noiembrie se va da verdictul final in dosarul lui Klaus Iohannis, mentionez ca la aceasta data se ia in considerare doar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *