Actrita Charlize Theron, in mijlocul unui scandal la Hollywood

Actrita sud-africana Charlize Theron a declansat o serie de reactii vehemente din partea publicului si a unor organizatii umanitare, dupa ce, in timpul unui interviu, a comparat intruziunea presei in viata particulara cu un viol, informeaza Mediafax.
Starul hollywoodian, care se afla in Marea Britanie, pentru a promova noul ei film, “A million ways to die”, a facut aceasta remarca in momentul in care a fost intrebata, la Sky News, daca a cautat informatii despre ea pe Google, scrie?Daily Mail.
“Nu fac asta, deci pentru mine asta e scaparea. Cand incepi sa traiesti in lumea aceea, si faci asta, incepi sa te simti violata…”, a raspuns actrita.
Intrebata, in continuare, daca o deranjeaza chiar atat de tare, Charlize Theron a spus: “Da, atunci cand vine vorba despre copilul tau si despre viata ta privata. Cel putin eu asa gandesc. Unii oameni pot sa faca tot felul de dezvaluiri despre viata lor, insa sunt unele lucruri in viata mea pe care le consider sacre si sunt foarte protectoare”.
Declaratiile actritei au fost urmate de un val de critici, atat din partea fanilor, postate pe diferite retele de socializare, cat si din partea unor organizatii care lupta pentru victimele violului.
“Ar trebui sa spuna asta unei victime …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *