Adi Minune s-a insurat!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Manelistul Adrian Minune s-a casatorit aseara, dupa o relatie de 15 ani cu iubita lui, Cati. Desi a calcat stramb de-a lungul anilor, timp in care a avut-o amanta pe Simona, Minune s-a hotarat sa se faca baiat de casa.

Adrian Minune si-a cunoscut sotia in urma cu 16 ani, iar de 15 formeaza un cuplu. Au impreuna trei copii – doua fetite de 10 si respectiv 5 ani si un baiat de 3 ani. Desi Cati declara la un moment dat ca la tigani nu se tine cont de certificatul de casatorie, iata ca Adi a cerut-o totusi de sotie, la scurta vreme dupa ce a fost acuzat ca a tras mai multe focuri de arma in casa amantei, Simona.

Şi poate ca nu ar fi facut pasul, daca Simona, speriata de reactia lui agresiva, nu i-ar fi dat papucii. Nunta celebrului cantaret cu cea care i-a stat alaturi in toti acesti ani, si la bine si la greu, s-a oficializat, aseara, la orele 19.00, la Oficiul Starii Civile a sectorului 3, urmand ca nunta sa se desfasoare marti, la Snagov.

Initial, manelistul si-ar fi dorit sa faca petrecerea de nunta in Franta, pe Coasta de Azur, dar planurile lui au fost date peste cap, din cauza unor probleme organizatorice. Şi, poate ca tot raul este spre bine caci asa se poate bucura si Cati de prezenta la chef a prietenelor ei de pe ulita.

spot_imgspot_img