Adina Valean recunoaste relatia cu Crin Antonescu

Adina Valean recunoaste relatia cu Crin Antonescu

Eurodeputata PNL Adina Valean a recunoscut in premiera ca are o relatie sentimentala cu seful liberalilor Crin Antonescu. “Da, am o relatie sentimentala cu Crin! Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu vad care ar fi problema”, a spus Adina Valean pentru revista “Q-magazine”.

Marturisirea Adinei Valean are loc dupa ce fostul senator PNL Adrian Cioroianu a lansat la adresa conducerii partidului un atac, fiind nemultumit ca nu a prins un loc pe lista de candidati pentru Parlamentul European. Adrian Cioroianu a sustinut ca pe lista apar “viitoare sotii” si prieteni de-ai lui Crin Antonescu, facand aluzie la relatia acestuia cu Adina Valean. Eurodeputata a precizat insa ca liderul PNL nu are vreo legatura cu ascensiunea ei politica.
“Nu imi datorez cariera politica lui Crin Antonescu, fara a mai vorbi de faptul ca eu eram impreuna cu el intr-o perioada cand nu detinea puterea in partid, ci dimpotriva. Nu am de ce sa ascund relatia noastra, mai ales ca, repet, suntem amandoi oameni liberi si fara obligatii, dar nici nu pot accepta acuzatia ca sunt ceea ce sunt in politica gratie lui Crin. Putem vorbi mai degraba de doi colegi care s-au indragostit la locul de munca, unde lucrau pe pozitii de egalitate, decat de o relatie de cauzalitate, in sensul ca eu as avea o cariera care e rod al demersurilor sale oculte in partid”, a spus Adina Valean pentru
“Q-magazine”. Reamintim ca liderul PNL este vaduv dupa ce sotia sa, Aurelia, s-a sinucis din cauza durerilor cauzate de cancerul de care suferea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *