Adrian Mutu preia o echipa din Liga 1: “Nu vreau sa mai stau la birou!” Ultimele detalii despre contract

La startul sezonului, FC Voluntari era considerata drept una dintre echipele care se vor bate pentru play-off. Asta dupa ce ilfovenii au reusit sa castige Cupa si Supercupa Romaniei. Insa FC Voluntari n-a indeplinit asteptarile si a avut rezultate dezamagitoare.Esecul cu 4-2 in fata lui Dinamo a pus la incercare rabdarea conducerii clubului. Din informatiile Telekom Sport, sefii lui FC Voluntari vor sa-l demita pe Claudiu Niculescu si in locul acestuia doresc sa-l aduca pe Adi Mutu. “Briliantul” este in prezent manager sportiv la nationala, dar a declarat in repetate randuri ca-si doreste sa preia o echipa.
Mutu a negociat in acest sezon si cu Astra si Chiajna, dar nu s-a ajuns la un acord. In schimb, sunt sanse importante sa-l vedem la FC Voluntari. Cele doua parti au purtat deja negocieri si situatia urmeaza sa fie lamurita in scurt timp.
“Acum muncesc si ma pregatesc sa devin antrenor. As lua in calcul o oferta de la Voluntari. Dupa alegerile FRF, voi vedea ce optiuni am. Eu vreau sa fiu antrenor, nu mai vreau sa stau la birou”,?a declarat Adi Mutu dupa FC Voluntari – Dinamo 2-4.
Adrian Mutu?isi doreste din tot sufletul sa devina antrenor. In prezent, ocupa functia de director sportiv la?FRF, insa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *