Adrian Mutu, nasul cuplului Prodan – Reghecampf

Adrian Mutu, nasul cuplului Prodan - Reghecampf

Dupa o poveste de dragoste ca-n telenovele, Ana Maria Prodan a decis sa se marite cu iubitul sau, fotbalistul Laurentiu Reghecampf, la sfarsitul acestui an. Nas de cununie le va fi un alt fotbalist celebru, Adrian Mutu, asociatul acesteia la firma de impresariat pe care o conduce.

Frumoasa impresara se iubeste de doua luni cu fotbalistul ce activeaza in Bundesliga II. Relatia celor doi a inceput in urma cu 10 ani, cand Reghecampf s-a razboit pentru dragostea acesteia cu colegul sau de la echipa Steaua, Eugen Trica. Cum viata i-a readus aproape, Ana Maria si Laurentiu au decis sa divorteze de actualii lor parteneri (fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, respectiv, Mariana) pentru a putea fi impreuna.

Din pacate, cei doi indragostiti nu au timp sa se vada decat in week-end-uri. Dupa ce termina emisiunea de la Romantica, “Ca-n cana”, impresara da o fuga in Germania, la K?ln, unde Laurentiu traieste si joaca fotbal. Nerabdatori sa termine divorturile, ei au programat deja nunta in iarna.

Din surse apropiate cuplului am aflat ca nas va fi Adrian Mutu si sotia sa, Consuelo, iar rochia de mireasa a Anei va fi realizata de Catalin Botezatu. “Vrem sa o luam usor, pas cu pas. Daca lucrurile vor merge bine, cum speram, vom ajunge si la casatorie”!, a declarat fericita Ana Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *