Adrian Mutu: Sa nu va asteptati ca eu sa rezolv problemele din echipa de unul singur

de Traian Terzian Postat la: 28.08.2012 17:09 Ultima actualizare: 28.08.2012 17:10

AFP//PASCAL POCHARD-CASABIANCA

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa organizata pentru prezentarea sa oficiala la gruparea AC Ajaccio, ca nimeni nu trebuie sa astepte ca el sa rezolve de unul singur problemele din echipa franceza.
“Presedintele Alain Orsoni m-a convins sa vin aici. Clubul vrea sa progreseze si sunt incantat sa fac parte din acest proiect. Sa nu va asteptati ca eu sa rezolv problemele din echipa de unul singur. La Cesena s-a intamplat acest lucru si treaba nu a mers bine. M-am antrenat putin in ultima perioada si nu sunt inca pregatit sa joc meciuri oficiale. Dupa ce ma voi antrena alaturi de colegi, voi intra rapid in ritm si voi juca si meciuri oficiale. Erau putine numere libere si de aceea am ales 12. Am stat un an si jumatate in aceeasi camera cu Ibrahimovici, este prietenul meu. Am glumit cand am spus ca vreau sa marchez mai mult ca el, dar in fiecare gluma exista un sambure de adevar. Sunt bucuros ca am venit in Franta sa joc pentru Ajaccio. Sper ca in viitor sa fiu jucatorul care eram odata. In primul rand imi doresc sa fiu sanatos si apoi evolutiile bune vor veni si ele”, a spus Mutu.
Adrian Mutu a vorbit si despre echipa nationala a Romaniei, precizand ca nu intentioneaza sa se retraga din prima reprezentativa: “Urmeaza sa merg la echipa nationala si sper sa joc acolo. Asa voi intra mai repede in forma. Sunt capitanul echipei nationale si niciodata nu ma voi retrage. Voi veni de fiecare data cand voi fi convocat”.
Atacantul roman crede ca aventura la Ajaccio va fi ultima din cariera sa de jucator profesionist. “Nu mai sunt un copil. Am schimbat multe echipe in cariera mea. Motivatii in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *