ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Procuror: Adrian Nastase a tras un singur foc, glontul s-a gasit …

In urma cercetarilor efectuate la resedinta lui Adrian Nastase, anchetatorii au stabilit ca “foarte probabil” acesta a tras un singur foc de arma in incercarea de a-si pune capat zilelor, glontul fiind gasit la fata locului, potrivit Romania TV.
Citeste si Adrian Nastase a incercat sa se sinucida. Medicii de la spitalul Floreasca il opereaza. Vezi cat de GRAVA este rana
Un echipaj de la politia judiciara, unul de la criminalistica si un procuror au efectuat cercetari in locuinta fostului premier Adrian Nastase, care a incercat sa impuste chiar inainte de a fi ridicat si dus in arest, dupa condamnarea din procesul “Trofeul Calitatii”.
Citeste si NASTASE SINUCIDERE. Politistul care l-a salvat pe fostul premier
La finalizarea cercetarilor, procurorul Valentin Horia Selaru a acceptat sa discute cu presa, insa a evitat sa dea prea multe detalii despre ancheta.
Citeste si ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Fostul premier se pregateste de operatie
“In cursul serii de ieri (miercuri, n.r.) am fost anuntati de catre conducerea Politiei Romane cu privire la faptul ca in acest imobil domnul Nastase Adrian ar fi incercat sa se sinucida. Am constituit un dosar penal si am efectuat cercetari la fata locului. Au fost ridicate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *