Adrian Severin si-a retras cererea de eliberare conditionata, la doua luni dupa ce a formulat-o

Fostul europarlamentar Adrian Severin si-a retras cererea de eliberare conditionata, la doua luni dupa ce a formulat-o. Astfel,?instanta l-a obligat sa plateasca 200 de lei cheltuieli judiciare, informeaza News.ro.
Cererea lui Adrian Severin trebuia sa fie luata in discutie marti de Judecatoria Sectorului 5, insa judecata nu a mai avut loc intrucat fostul europarlamentar a anuntat ca isi retrage solicitarea.?
“Ia act de retragerea cererii de liberare conditionata. Obliga condamnatul la 200 de lei cheltuieli judiciare catre stat”, se arata in decizia instantei, care poate fi contestata in trei zile.
Adrian Severin a formulat cererea de liberare conditionata la Judecatoria Sectorului 5, in 17 ianuarie, iar la primul termen de judecata, din 21 februarie, instanta a amanat cauza pe motiv ca Severin nu avea avocat. La urmatorul termen, din 7 martie, Adrian Severin nu a fost adus din penitenciar la instanta, iar judecatorul a constatat ca sunt motive procedurale de amanare a cauzei, intrucat nu a fost citat la penitenciarul in care este in prezent incarcerat, stabilind urmatorul termen pentru marti 21 martie.
Fostul europarlamentar Adrian Severin a cerut Judecatoriei Sectorului 5 sa fie liberat conditionat, dupa ce a executat patru luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare primita pentru luare de mita si trafic de influenta. Fostul europarlamentar a fost condamnat in baza vechiului Cod penal si are 62 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *