Afla ce ti se intampla daca stai picior peste picior

Incrucisarea picioarelor este o postura des folosita de oameni atunci cand stau pe un scaun sau canapea; multi dintre ei o adopta automat. Este eleganta si sexy si asociata adesea cu a fi “feminina” sau a sta “precum o doamna”. Asa s-a ajuns ca femeile sa-si incruciseze picioarele fara sa gandeasca insa nu multi oameni stiu care are consecinte serioase asupra sanatatii si corpului. Daca si tu adopti o astfel de postura este bine sa fii informata despre cum poti preveni problemele de circulatie sanguina cu o singura miscare.

– Mentinerea unei anumite posturi timp de cateva ore poate duce o afectiune numita paralizia nervului peronier. De asemenea daca stai in aceeasi pozitie pentru perioade lungi de timp se intampla acelasi lucru. Pozitia cu cele mai mari sanse de a cauza paralizie a nervului peronier este cea in care stai picior peste picior.

– De asemenea, mai multe studii au aratat ca daca stai cu picioarele incrucisate mult timp va creste tensiunea arteriala. Chiar daca nu ai nicio problema cu tensiunea arteriala evitarea acestei posturi te poate ajuta sa traiesti o viata mai sanatoasa si sa previ orice afectiunii viitoare legate de circulatia sangelui.

Atunci cand tii un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *