Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul lunii iunie

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna?iunie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de?astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus – ?astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, vineri, 1 iunie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

Se pare ca in aceasta luna vei avea mult de furca si cu rudele, si cu prietenii apropiati. Pregateste-te pentru intalniri, dialoguri importante si o avalansa de informatii, care mai de care mai controversate. Din 11 iunie, Jupiter se va instala in semnul Gemenilor, deschizandu-ti culoare noi de dezvoltare personala, prin parcurgerea unor forme de invatamant si prin apropierea de oameni noi. Timp de un an de zile de acum incolo vei avea posibilitatea sa iti largesti orizontul cunoasterii, sa te debarasezi de vechii apropiati care nu iti mai sunt de folos si sa iti faci noi relatii benefice. Segmentul invatarii si cel al relatiilor sunt foarte accentuate in aceasta luna si datorita aspectelor de Luna plina si Luna noua. Astfel, in preajma datei de 4 iunie se formeaza Luna plina si eclipsa partiala de Luna in semnul Sagetatorului, aducandu-ti ori finalizarea unor cursuri universitare, ori desprinderea de persoane apropiate sau cunostinte aflate dincolo de granitele tarii. Luna noua din 19 iunie, formata in semnul Gemenilor, iti va aduce personaje noi, de care te vei apropia usor si bine. Pe de alta parte este o perioada in care vei afla multe si marunte despre ceilalti. Filtreaza tot ce afli si evita implicarea in problemele altora. Calatoriile pe distante scurte vor fi frecvente in urmatorul an. Dupa 21 iunie, cand Soarele va pasi in Rac, va fi o perioada buna pentru treburi gospodaresti si imbunatatirea relatiilor familiale. Sunt recomandate investitiile patrimoniale, achizitionarea unei case, unui teren sau chiar te poti muta intr-un alt spatiu locativ. Atentie la sursele de apa, deoarece se pot produce avarii greu de remediat si controlat.

Pana pe 10 iunie te mai poti ocupa doar de sufletul tau. Dupa aceasta data, Jupiter se va muta pentru un an de zile in semnul Gemenilor, schimbandu-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar. Prima parte a lunii iti poate aduce castiguri financiare sau schimbarea conditiilor de la un loc de munca, insa fii prudent pentru ca Venus retrograda in acest segment te impinge la cheltuieli nesabuite sau chiar frauda. Pe tot parcursul lunii se va evidentia capitolul financiar si datorita aspectelor de Luna plina si Luna noua ce se vor forma pe axa Sagetator-Gemeni. In preajma datei de 4 iunie, Luna plina si eclipsa partiala de Luna, aspecte formate in Sagetator, iti pot aduce o suma importanta de bani, de la cine nici cu gandul nu gandesti sau cand te astepti mai putin. Pentru altii, functie de caz, va aduce rezolvari si lamuriri in privinta mostenirilor, partajelor sau in relatiile cu institutiile financiare. De retinut ca exisa un fel de mister greu de patruns vizavi de tot ce inseamna bani si bunuri. Incearca sa te abtii de la cheltuieli nefondate, de la asocieri in afaceri si alcatuieste pe indelete planuri financiare viabile. Pe 19 iunie, Luna noua formata in Gemeni iti poate deschide o perioada benefica la castiguri din munca proprie, dar sanse mai mari sunt luna viitoare. Atentie ca energia vitala este foarte fluctuanta in aceasta luna, de aceea dozeaza-ti eforturile, ocupa-te strict de indatoririle tale si odihneste-te mai mult. Din 21 iunie, cand Soarele paseste in Rac, incepe o perioada buna pentru intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati. Pe de alta parte iti vor fi favorizate procesele de invatare, comunicarea, examenele, probele si interviurile.

Tu esti vedeta zodiacului in acasta luna. Jupiter va intra in semnul tau din 11 iunie si iti va da posibilitatea ca un an de zile de acum incolo sa iti refaci atat sufletul, cat si trupul. Incepe o perioada benefica pentru dezvoltarea personala in care poti scapa de vechile tipare comportamentale, adoptand altele noi, conforme cu evolutia vietii actuale. Totusi, deocamdata, in acest sens, cat Venus este retrograda in semnul tau te poate infrana. Insa la finalul lunii, cand Venus va iesi din retrogradare, te vei simti mult mai bine si toate ti se vor indeplini dupa pofta inimii. Relatiile cu ceilalti vor fi supuse unui tir astral deosebit, datorita formarii aspectelor de Luna plina si Luna noua pe axa Sagetator-Gemeni. Astfel, in 4 iunie se formeaza aspectele de Luna plina si eclipsa partiala de Luna in Sagetator, aducandu-ti rupturi in relatii, finalizarea unor colaborari sau activitati desfasurate pana acum in comun cu altii. Sunt momente decisive, asa incat debaraseaza-te fara rezerve de persoanele care nu iti mai sunt de folos sau renunta la colaborarile neprofitabile. Functie de caz, poate intra in discutie si un divort cu surle si trambite. Fii convins ca vor veni alti parteneri sau colaboratori mult mai folositori. Misterul care va invalui evenimentele si oamenii in aceasta luna este greu de patruns si bine ar fi sa nu fortezi nota, sa eviti controversele si sa fii foarte prudent. Pe 19 iunie, Luna noua se va forma in semnul tau zodiacal, aducandu-ti energie, spor si chef de a te ocupa de tot si toate, dar mai ales vei reusi sa vezi intr-o lumina noua tot ce te inconjoara. Oricum, accentul lunii cade pe relatiile parteneriale si pe modul tau de a te raporta la ele. Dupa 21 iunie, Soarele iti va lumina segmentul financiar, pentru ca se muta in Rac. Se intrezaresc castiguri financiare si cadouri minunate.

Pentru tine axa sanatatii si a locului de munca este foarte evidentiata in aceasta luna. Pana pe 11 iunie mai ai parte de prieteni si sustinatori care te pot indrume pe cai bune pentru doisprezce ani de acum incolo. Chiar daca uneori te simti fara ajutorul celor din jur, cineva tot vegheaza asupa ta si iti intinde mana doar atunci cand ai nevoie. Dupa aceasta data, Jupiter se muta in Gemeni, asa incat protectia divina iti va facilita accesul si succesul la demersurile subtile si la informatiile secrete. Timp de un an de zile de acum incolo vei primi ajutoare discrete, secrete, atat material, cat si spiritual. Este posibil ca mentalul tau sa se reorganizeze si sa iti dezvolti capacitatile extrasezoriale. De aceea, insomniile, revelatiile, dezvaluirile aflate la ceas de taina vor fi la ordinea zile. Urmeaza un an excelent care te va ajuta sa iti modifici constiinta. Atentie ca tentatiile de orice fel vor fi greu de tinut in frau. Bine ar fi sa te inarmezi cu rabdare, detasare de cotidian si deschidere catre planurile subitle ale vietii. Aspectele de Luna plina, eclipsa partiala de Luna si Luna noua se produc pe axa Sagetator-Gemeni, pentru tine insemnand relatiile colagiale si sanatatea. Vor fi puse in lumina conflictele mai vechi de la serviciu, mai ales in preajma datei de 4 iunie, la momentele de Luna plina si eclipsa partiala de Luna din semnul Sagetatorului. Practic se va incheia o etapa vizavi de munca si implicatiile ei. Se pot reconfigura relatiile colegiale si bine ar fi sa vii in intampinarea acestui lucru. Luna noua din 19 iunie ce se va forma in semnul Gemenilor iti poate scoate la iveala neplaceri tot la serviciu sau iti poate semnala probleme legate de sanatatea aparatului respirator si ficat. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalele? 3 – 5 iunie si 18 – 20 iunie!

Evenimentele marcante ale lunii vor fi in zona relatiilor sentimentale, copiilor si a relatiilor cu prietenii. In preajma datei de 4 iunie au loc aspectele de Luna plina si eclipsa partiala de Luna? in semnul Sagetatorului. Astfel este posibil sa se reconfigureze o relatie de iubire sau chiar sa se sfarseasca. Sunt momente importante pentru destinul tau, de aceea fii deschis si prezent in mijlocul evenimentelor. S-ar putea sa descoperi lucruri neplacute legate de cineva drag si de aici poate aparea dorinta de a renunta la acea persoana. Fii prudent, gandeste-te bine si lasa luarea deciziilor majore dupa 26 august, cand Mercur te va ajuta mutandu-se in semnul tau zodiacal. Altii, functie de caz, vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. Conflictele dintre generatii se vor evidentia mult, dandu-ti batai de cap. In privinta domeniului profesional, pana pe 10 iunie bine ar fi sa iti pui in ordine relatiile cu sefii si sa activitatile pe termen lung de la serviciu. Dupa aceasta data, Jupiter se va muta pentru un an de zile in semnul Gemenilor, ajutandu-te astfel in relatiile cu prietenii si protectorii. In primul rand vei scapa de vechile relatii, care acum nu te mai avantajeaza. Se vor crea contexte in care vei cunoaste alte personaje influente si de a caror protectie vei beneficia timp de doisprezece ani de acum incolo. Insa vor fi destul de dificil de separat relatiile sentimentale de cele de prietenie. In ziua de 19 iunie se formeaza aspectul de Luna noua in Gemeni, moment in care sunt posibile altercatii cu prietenii sau cu un protector. Practic se pot rupe definitiv unele relatii. Din 21 iunie Soarele se instaleaza in Rac, oferindu-ti protectie si posibilitatea ameliorarii problemelor de sanatate.

Luna aceasta este bogata in evenimente ce vizeaza casa, familia si domeniul profesional. In ziua de 4 iunie se formeaza aspectele de Luna plina si eclipsa partiala de Luna in semnul Sagetatorului, aspecte ce se vor oglindi in relatiile familiale. Dialogurile aprinse vor fi prezente, iar controversele te vor pune pe ganduri. Atentie ca un membru al familiei poate avea probleme de sanatate si vei fi nevoit sa ii acorzi ajutor. Pe de alta parte exista secrete de familie care acum pot iesi la iveala. Fii prudent, selecteaza informatiile si evita judecarea altora. Se incheie o etapa vizavi de tot ce tine de neam, locuri natale si patrimoniu familial. In spatiul locativ se recomanda sa acorzi multa atentie surselor de foc si gaze. Se pot produce avarii greu de controlat si remediat. Din 11 iunie, Jupiter se muta in semnul Gemenilor, creandu-ti efecte in segmentul profesional. Timp de un an de zile de acum incolo se vor deschide culoare profesionale deosebite, putand astfel sa iti schimbi profesia, locul de munca si sa abordezi domenii noi. Vor aparea alti sefi in viata ta sau macar relatia cu cei existenti se va reconfigura. Luna iunie este propice pentru a-ti consolida pozitia sociala, pentru a inlatura divergentele cu sefii, dar pentru asta iti trebuie rabdare si perseverenta. In ziua de 19 iunie se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Gemenilor, aspect ce isi va oglindi efectele tot in domeniul profesional. Se anunta o noua etapa profesionala, poate chiar un post de conducere sau sarcini noi la locul de munca. Dupa 21 iunie, mutarea Soarelui in semnul Racului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *