Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 18 – 24 iunie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru a 25-a saptamana din 2012,?18 – 24 iunie 2012, potrivit www.astrocafe.ro,?site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus -? astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 18 iunie gasiti pe www.astrocafe.ro.

Cele mai intime si personale dorinte ale tale se pot indeplini in aceasta saptamana, ca urmare a influentei de Luna Noua. Fii gata sa iti primesti portia de noroc, nelasand nimic in urma de aceasta data, nesustinand pe nimeni. Cateodata, putin egoism nu face rau nimanui. In alta ordine de idei, simti o nevoie acuta de a ocoli, fugind, orice fel de obstacole care intervin in drumul tau, temandu-te de a fi judecat de catre ceilalti pentru ca iti abandonezi responsabilitatile. Soarele soseste in zona horoscopului tau solar rezervata comunicarii, oferindu-ti oportunitati excelente de a te exprima si de a-ti manifesta sentimentele sincere pentru cei apropiati. Recunoscandu-ti latura vulnerabila, sensibila, desi nu e neaparat placut, iti poate fi foarte benefic.

Luna Noua, Jupiter, chiar si prezenta Micii Benefice, aflata in mers retrograd in semnul tau solar, imprima multa energie si vibratii pozitive crescute in viata ta. Este un impuls de energie care te ajuta sa termini treburile pe care deja le-ai inceput, unele dintre ele lasate in asteptare pentru mult timp. O descoperire poate fi facuta, reprezentand un progress foarte important pentru tine, de mult timp asteptat. Cu atat de mult optimism in jurul tau, poate ar fi bine, totusi, sa ramai un observator obiectiv si cu picioarele pe pamant. Nu este recomandat a dezvolta noi relatii sentimentale, inca.

Parca mai mult decat oricand, sperantele tale si dorinta de a merge mai departe, cu noi proiecte, sunt evidentiate si aduse in plan detaliu, in ceea ce te priveste. Realizarile tale sunt inramate de criticii altadata acizi, acestia sustinadu-te fara urma de neincredere, acum. Ceea ce ai tu de facut este sa iti gestionezi timpul cu precautie si cu eficienta, pastrand controlul. Nimic nu te poate impiedica sa iti atingi obiectivele. Dar cum nicio minune nu tine la infinit, odata cu intrarea Soarelui in semnul Racului, deci in ultima casa a horoscopului tau solar, ai putea intra intr-un con de umbra, parasind luminile scenei si retragandu-te in solitudine pentru o mai buna intelegere a contextului in care actionezi. Natura iti va fi un aliat de incredere, indepartand presiunea intervenita in cazul asocierilor si parteneriatelor.

Neobosit, incarcat cu energie, savurand viata si tot ceea ce ofera ea bun – asa se pare ca te simti in aceasta saptamana, iar toate acestea se datoreaza Lunii Noi. Poate ca este momentul sa nu mergi doar pe un singur drum, alternativele fiind posibil de folosit, chiar recomandabile. In ceea ce priveste familia, este momentul sa iti manifesti diplomatia si obiectivitatea, pentru ca Pluto si Uranus formeaza o cuadratura exploziva, aruncand scantei de dinamism in aceste relatii. Incepand cu momentul in care Soarele se manifesta in conformitate cu vibratia Racului, se activeaza protectia acestui semn, in sectorul destinat atat carierei tale cat si imaginii tale publice. Poti castiga autoritate, impui prestanta si respect mai mult decat de obicei, dar nu uita ca latura negativa a acestui aspect te face sa iti expui punctele vulnerabile mult mai usor.

Ar trebui sa te simti mai in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *