Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 26 martie- 1 aprilie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru a 13-a saptamana din 2012,?26 martie- 1 aprilie 2012, potrivit www.astrocafe.ro,?site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus -? astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 26 martie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

Prima parte a saptamanii este marcata de intalnirile si dialogurile cu rudele si prietenii apropiati. Sunt posibile neintelegeri, ce pot fi depasite cu prudenta si discernamant. Pe de alta parte, bine ar fi sa iti orientezi eforturile catre studii pe termen scurt. La serviciu se recomanda evitarea provocarilor colegiale si indeplinirea atenta a sarcinilor. Sanatatea ramane in continuare vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si picioarelor. Este o perioada favorabila consultatiilor, analizelor medicale si interventiilor chirurgicale. Unele afectiuni mai vechi pot recidiva sau se pot complica. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna, foloseste remedii naturiste si plimba-te mai mult in aer liber. La capitolul financiar ar trebui sa stai bine, dar evita cheltuielile nefondate. Pe de o parte iti pot veni sume mari de bani, insa pe de alta parte poti fii nevoit sa dai destul de mult. In a doua parte a intervalului analizat, astrele iti recomanda treburile casnice. Poti face mai usor si cu spor curatenii generale, reparatii curente sau, functie de caz poti reamenaja gradina. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pana la urma se poate cadea la pace pe orice subiect.

La inceputul saptamanii poti primi vesti din strainatate sau te poti ocupa de pregatirea unei calatorii. Daca esti nevoit sa pleci la drum, verifica cu atentie toate detaliile. Capitolul financiar este restrictionat, astfel incat evita cheltuielile nefondate si verifica-ti in permanenta documentele financiare si bugetul de venituri si cheltuieli. Zilele de 27 si 28 martie sunt potrivite pentru a discuta cu sefii sau autoritatile. Sunt posibile discutii aprinse, insa explica-ti deciziile si modul de lucru cu calm, incredere si bunavointa. Cu siguranta vei reusi sa depasesti situatiile cu bine, ba chiar s-ar putea sa primesti si laude. Fii mai intelegator vizavi de ceilalti. Traversam o perioada delicata in privinta modului de a actiona, astfel incat se pot comite foarte usor erori iremediabile. Mentalul este bulversat, iar deciziile majore nu sunt de abordat in acesta perioada. La finalul saptamanii, astrele iti recomanda compania pritenilor. Chiar daca se pot ivi din senin discutii aprinse, tocmai acestea vor constitui farmecul ultimelor zile ale lunii martie. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *