Afla unde gasești servicii ssm profesioniste pentru firma ta

Afla unde gasești servicii ssm profesioniste pentru firma ta

Avalia Consulting SRL ofera servicii SSM companiile lor interesate in externalizarea acestor importante activitați ce trebuie desfașurate cu maxima seriozitate de catre orice agent economic din țara noastra.

Specialiștii companiei amintite pot ca in urma contractelor de colaborare ce se incheie cu firmele interesate sa procedeze la a efectua in mod profesionist:

– activitați de instruire a personalului angajat;
– consiliere pe probleme de protecția muncii;
– intocmirea de rapoarte foarte bine fundamentate pe baza informațiilor concrete gasite pe teren și propunerea celor mai bune cai de remediere a deficiențelor pe care le-au sesizat;
– verificari periodice cu privire la modul in care personalul angajat respecta nirmele de protecția muncii.

In prima etapa, specialiștii Avalia se deplaseaza la sediul firmei ce și-a externalizat activitațile de ssm și, in urma colectarii de date de la fața locului, intocmesc un plan detaliat care cuprinde toate etapele de instruire și testare a angajaților referitoare la respectarea normelor de protecția muncii.

Domeniul securitații și sanatații in munca este extrem de complex, iar niște profesioniști vor putea ca sa realizeze acest plan cu multa fidelitate, punct cu punct, nicidecum de mantuiala, cum de multe ori se mai intampla cand aceasta activitate este repartizata unuia sau mai multor angajați din firma respectiva, care mai au și alte lucruri de facut, in afara de a se ocupa de ssm.

Echipa Avalia este in masura ca sa depisteze rapid ce trebuie remediat la diversele locuri de munca spre a se evita accidentele sau bolile profesionale.

Acestea sunt propuse conducerii agentului economic respectiv și, daca ele sunt acceptate, se implementeaza cat mai rapid cu putința și se urmaresc in timp daca sunt respectate cu religiozitate.

Im urma deciziei de externalizare a serviciilor ssm despre care puteți ca sa citiți mai multe pe site-ul companiei, Avalia.ro, angajații firmelor cliente vor fi mai vigilenți și iși vor lua masurile de precauție necesare pentru a se proteja pe ei inșiși la locul de munca, dar și pe colegii lor, in cazul in care efectueaza munci un anumit grad de periculozitate.

Avalia propune clienților pachete de servicii complete personalizate, la niște tarife extrem de convenabile, așa incat merita ca sa ii contactați pentru a afla mai multe detalii in acest sens.

Experiența de peste un deceniu in acest domeniu, cele mai bine de 700 de firme ce au apelat deja la Avalia Consulting SRL sunt argumente puternice pentru ca sa apelați și dvs. la echipa de profesioniști ce acorda servicii ssm aici, deoarece veți fi extrem de mulțumiți de o eventuala colaborare cu aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *