AGILE- Adopta metoda Toyota pentru succes

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Maria Diaconu vorbeste in noul sau articol din rubrica Software Development de pe www.business-edu.ro, „Provocarea unei schimbari: adoptarea Agile (I),” despre cauzele esecului proiectelor de software, dar si despre metoda AGILE dezvoltata din modelul de succes al japonezilor de la Toyota

In anii „80 piata auto americana se prabusea in timp ce japonezii, in special producatorul Toyota, inregistrau succese rasunatoare. Dupa 10 ani de studii si analize, americanii au descoperit in sfarsit care erau „secretele” modelului Toyota. Acestea, alaturi de alte metode de lucru performante au dus la crearea metodei Agile care, „in sine nu este o metoda de lucru, ci este mai degraba o atitudine si o noua gandire fata de managementul de proiect traditional. Sub umbrela Agile regasim mai multe metode de lucru, metode care se completeaza de multe ori, iar pentru o performanta buna trebuie adoptate impreuna. Iata cateva din metodele Agile cunoscute: Scrum, XP (Extreme Programming engineering practices), TDD (Test Driven Development), FDD (Feature Driven Development), etc.”

Citeste integral articolul Mariei aici: http://business-edu.ro/Business/Software-Development/provocarea-unei-schimbari-adoptarea-agile-i.html si spune-ne parerea ta!

www.Business-Edu.ro reprezinta resursa ta online de informare si dezvoltare. Aici poti gasi articole, interviuri, stiri, comunicate de presa, agenda de cursuri open, catalog de firme de educatie si dezvoltare, te poti abona la newsletter-ul saptamanal, poti comenta si propune subiecte noi de articole, te intalnesti cu specialisti din cele mai diverse domenii: training, coaching, marketing, negociere si mediere, psihologia aplicata, business, resurse umane, vanzari, dezvoltare personala, cariera, inteligenta emotionala si multe altele.
Vino si ia-ti portia ta zilnica de dezvoltare!

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
luiza.pirvulescu@business-edu.ro
0729850935

spot_imgspot_img